Bine ati venit pe QSP SYSTEMS ROMANIA !

Societatea QSP – SYSTEMS, numita familiar QSP, este o SSII (Societate de Servicii in Ingineria Informatica) specializata in domeniul medical; ea a fost creata in 1987.

De atunci QSP dezvolta  solutii informatice complet integrate  pentru sectoarele Medical, Administrativ si Comunicatii destinate locatiilor medicale private sau de stat, centrelor de radioterapie si laboratoarelor de analize medicale.

Putina istorie …

 

Mihai Focsa, Presedinte si Director General al QSP SYSTEMS, de formatie informatician a ocupat functii tehnice pentru proiecte specifice la Elf Aquitaine, Banca Worms, Asigurari Medicale, Calberson, Alitalia, etc. El a condus un centru regional de programare al unei mari SSII pariziene. Dispunand de o experienta aprofundata in ceea ce priveste cerintele informatice in domeniul medical, cu 20 de ani de practica in acest domeniu, el pune cunostintele sale in serviciul domeniului medical privat. Familiar cu lumea UNIX din 1981, el a lucrat mult timp pentru sistemele deschise care sunt singurele care garanteaza o veritabila independenta a utilizatorilor in raport cu consultantii. Partizan al lucrului in parteneriat, in spiritul intelegerii in regim dinamic a nevoilor clientilor, Mihai Focsa a facilitat dupa 1990 crearea  Clubului utilisatorilor SINFONIC.