Filozofia produselor QSP

Filozofia produselor QSP

Societatea QSP este animata de o echipa de profesionisti din domeniul informaticii medicale. Prioritatea este data intotdeauna calitatii in materie de conceptie si serviciilor. Decizia de a implanta sediul social al societatii si centrul sau de formare la Agen, Franta, face parte din aceasta strategie. Acest cadru natural privilegiat favorizeaza investitia fiecaruia in viata sa profesionala, stimuleaza energiile si permite rationalizarea timpilor. Inspirat de pionierii californieni analistii si programatorii QSP beneficiaza de cele mai bune conditii pentru a proiecta produsele, pentru a le fabrica si pentru a pune in aplicare tehnologiile de mentenanta cele mai performante.

QSP SYSTEMS aduce clientilor sai solutiile informatice coerente ale unui dezvoltator unic. Pentru fiecare locatie medicala din domeniul privat sau pentru fiecare laborator de analiza medicala QSP SYSTEMS pune in functiune un sistem global de informatii, integrand gestiunea administrativa, gestiunea medicala, gestiunea medicilor parteneri si un sistem de comunicatii in interiorul locatiei si cu toate instantele exterioare.

QSP SYSTEMS dispune de o autonomie financiara totala si deci de o independenta totala in ceea ce priveste alegerile sale in domeniul tehnologiilor  utilizate sau a strategiilor de urmat.